BELANGRIJKE INFORMATIE :


TaHoma/Connexoon server probleem

Op 20 maart tussen 07:00 en 10:15 was er een TaHoma / Connexoon server probleem. Hierdoor konden enkele klanten niet inloggen of boxen aanmelden. Dit probleem is inmiddels verholpen. Onze excuses voor het ongemak. Onze excuses voor het ongemak.

Onbeantwoorde vraag

Bestaande rts rolluiken via WiFi aansturen?

Wij hebben thuis 4 rolluiken die we aansturen met een losse afstandsbediening telis 4 pure rts. Dit willen we graag via een app/wifi doen. Of in combinatie met Google home bijvoorbeeld.
Moeten we hiervoor de tahoma of connexoon hebben?

Martijn S.
Martijn S.

Martijn S.

Niveau
0
2 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Als je Rolluiken de RTS draadloze techniek gebruiken kan je het beste de TaHoma gebruiken. De Connexoon werkt met rolluiken met de io-homecontrol techniek.

De werking met Google Home is nog niet optimaal, dit gebeurt nu via de online dienst IFTTT - die op dit moment de Nederlandse taal nog niet ondersteund. De verwachting is dat dit volgend jaar zal verbeteren.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.