BELANGRIJKE INFORMATIE :


TaHoma/Connexoon server probleem

Op 20 maart tussen 07:00 en 10:15 was er een TaHoma / Connexoon server probleem. Hierdoor konden enkele klanten niet inloggen of boxen aanmelden. Dit probleem is inmiddels verholpen. Onze excuses voor het ongemak. Onze excuses voor het ongemak.

Beantwoorde vraag

Hoe kan ik een badge toewijzen aan een gebruiker van het systeem Home Alarm Somfy Protect?

Hoe kan ik een badge toewijzen aan een gebruiker van het systeem Home Alarm Somfy Protect?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Om een badge die aan uw Somfy Home Alarm-systeem gekoppeld is, toe te wijzen aan een van de gebruikers, moet u de app Somfy Protect openen en deze stappen volgen: - ga naar het menu 'Gebruikers'; - kies de persoon aan wie u de badge wilt toewijzen; - klik op 'Badge'. Als de badge nieuw is, selecteert u 'Badge toevoegen' in de keuzelijst. Volg de instructies op uw smartphone. Als u een badge wilt toewijzen die al geïnstalleerd is of die al gebruikt wordt in uw Somfy Home Alarm-systeem, kunt u deze direct selecteren in de keuzelijst. Opgelet: als de badge al werd gebruikt door een andere gebruiker, wordt hij automatisch verwijderd uit de account van de aanvankelijke gebruiker.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (1)

Ja (0)

0%

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

┬ę Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.