INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Zen M.

Over

Rolluik Somfy io met smoove ab

Forum gebruiker sinds 13/07/2019

 • 2 Vragen geplaatst
 • 1 antwoord
 • 0 beste antwoord (0%)
 • Connexoon IO in gebruik nemen lukt niet, wie weet raad?

  Situatie: 3 slaapkamers, 4 ramen met 4 rolluiken met Somfy io motor, 3 x smoove afstandsbediening. Één van de drie smooves bedient twee rolluiken op de grote slaapkamer...
  Zen M.
  Zen M.

  Zen M.

  Niveau
  0
  13 / 100
  punten
  Zen M.
  Zen M.

  Zen M.

  Niveau
  0
  13 / 100
  punten
  Opgelost! Door alle rolluiken te resetten (middels de 3-8-3 seconden truc (uit,aan,uit,aan)) en opnieuw met de smooves te pairen waren ze ineens wel door de Connexoon te vinden...

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.