INFORMATIE :


De bug in Connexoon io apps voor iPhones is opgelost - Update je Connexoon app en de naam van de io motor wordt nu weer goed weergegeven.>
Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Honeywell EvoHome systeem icm de Tahoma.

Ik ben van plan een EVO Home systeem van Honeywell aan te schaffen die ik wil koppelen aan de Tahoma. Nu begreep ik dat de Honeywell HGI80 interface inmiddels niet meer leverbaar is. Is het op een andere manier mogelijk om de Honeywell EvoHome te koppelen aan de Tahoma?

Robin V.
Robin V.

Robin V.

Niveau
0
3 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Helaas is het niet mogelijk de Honeywell EvoHome aan TaHoma te koppelen zonder de Honeywell HGI-80.

Een beperkte functionaliteit is mogelijk bij gebruik van IFTTT. Hiermee zou je bijvoorbeeld kunnen instellen wanneer Honeywell EvoHome op Eco stand wordt gezet, de TaHoma alle rolluiken dicht doet.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.