INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

verticale lamellen configureren

Ik zou willen weten welke toepassing ik voor verticale lamellen zou moet kiezen bij de configuratie ervan in de webinterface.
Ik heb 6 lamel-partijen voorzien van motoren. Deze moeten per 2 bediend gaan worden. Ik heb een 5 kanaals telis, maar daarnaast wil ik ze ook met de iPhone bedienen.
Er is geen toepassing voor verticale binnen zonwering. De lamellen moeten niet alleen open en dicht kunnen maar ook kantelbaar zijn.

jonny L.
jonny L.

jonny L.

Niveau
0
1 / 100
punt

Geen antwoorden

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.