INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Situo 5 IO / Sunilus IO 10/17 reageert niet op prog toets

Ik heb 2 screens gekoppeld aan kanaal 1 en 2. Ik kom echter niet in de programmeerstand, selecteren van kanaal en indrukken van prog toets leidt niet tot heen en weer bewegen van motor 1 / 2. Hierdoor kan ik deze motoren ook niet aan het groepskanaal toewijzen. Als ik de spanning er af haal, zijn alle instellingen verdwenen en moet ik beide motoren opnieuw afzonderlijk koppelen. Doe ik iets verkeerd?

Egbert V.
Egbert V.

Egbert V.

Niveau
0
3 / 100
punten

Geen antwoorden

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.