INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Hoe krijg je de sirene van de outdoorcamera stil?

Via de protect app onder kopje instellingen, heb ik de sirene uitschakelen ingesteld. Vervolgens wordt deze instelling niet opgeslagen. Als ik het alarm weer activeer en er wordt beweging gedetecteerd begint de sirene gelijk te loeien. Hoe kan ik het zo ingesteld krijgen dat ik de sirene handmatig aan kan zetten. Erg hinderlijk dit.

Vanessa L.
Vanessa L.

Vanessa L.

Niveau
0
1 / 100
punt

Geen antwoorden

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.