INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Hoe kan het dat zonnescherm niet goed reageert op afstandbediening en weerstation?

Ik heb 2 buiten zonneschermen. Deze zijn gekoppeld op 1 centraal weerstation en kunnen met afstandbediening bediend worden.
Heeft altijd prima gewerkt (jaren) plotseling reageert 1 van de schermen soms niet om op te halen (zowel op commando van weerstation als op commando van afstandbediening. Soms helpt het scherm eerst iets verder te laten zakken en dan weer op te halen. dan reageert scherm wel.
deze situatie is erg hinderlijk - aangezien scherm ingehaald moet worden als het waait.
Heeft iemand idee waar dit aan kan liggen?

Rene A.
Rene A.

Rene A.

Niveau
0
2 / 100
punten

Geen antwoorden

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.