INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

tijdens toevoegen van IO scherm krijg ik foutmelding 'de identificatie van io-homecontroltoepassing is mislukt.

Het is eerder wel gelukt, maar na toevoegen aan Google assistent gaat het scherm omhoog als ik vraag om het omlaag te doen. Heb ook andere schermen welke wel correct werken. dus ik dacht wis het scherm en voeg het opnieuw toe, wellicht werkt het dan wel. Maar krijg nu alleen maar die foutmelding... iemand een idee??

K V.
K V.

K V.

Niveau
0
2 / 100
punten

Geen antwoorden

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.