INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Buitensirene niet meer zichtbaar in 'Onderdelenlijst ?

Ik heb een Somfy buitensirene die ik destijds heb gekoppeld aan het systeem en in de 'Onderdelenlijst' zichtbaar was. Omdat ik meende dat hij niet meer goed werkte deze verwijderd uit het systeem en opnieuw aangemeld. Op welke wijze ik dit ook doe de sirene wordt niet meer getoond in de 'Onderdelenlijst''. De sirene is wel gekoppeld (geeft piep bij in- en uitschakelen) maar controle op batterijstatus e.d. is niet meer mogelijk. Hoe kan het dat de sirene niet meer wordt getoond? Aangemeld met PC, daarna geprobeerd met centrale open en met de programmeer toets aan te melden. Piepjes gaan, aanmelding gelukt alleen geen sirene te zien in de lijst.
Bedankt alvast voor uw antwoord.
Jord de Vries

Jord D.
Jord D.

Jord D.

Niveau
0
20 / 100
punten

Geen antwoorden

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.