INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Tahoma App sinds 3.13.1 IOS geen correcte status van beveiliging!?

1 Sinds de update geeft de app bij openen de vorige status van beveiliging (alarm geactiveerd, gedeactiveerd) weer, niet de actuele. In bijzonder wanneer beveiliging door andere gebruiker of afstandsbediening werd gewijzigd. Om zeker de actuele status te zien, dient app gestopt en herstart.
2 de optie "blijf ingelogd" wordt steeds ongevraagd gedeselecteerd, dit maakt bediening met app nodeloos complex en tijdrovend.

jozef L.
jozef L.

jozef L.

Niveau
0
15 / 100
punten

Antwoorden

Rene R.
Rene R.

Rene R.

Niveau
0
28 / 100
punten

ik loop tegen het zelfde probleem aan , hem net een uitvoerige vraag geplaatst na updates en verwijderen en herinstalleren app nog steeds irritant. zie http://forum.somfy.nl/questions/1984705-waarom-geeft-tahomabox-juiste-status-beveiliging-weer

Snap niet dat Somfy bij jouw na 28 dagen nog niet heeft gereageerd!

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.