INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Instelingen zonnesensor na batterijwissel

Blijven de instellingen van de draadloze io zonnesensor, bv. gevoeligheid licht/donker, behouden na een batterijwissel?
En is dit ook zo als de sensor een aantal maanden (nagenoeg) lege batterijen had?

Ik hoor het graag.

Rob B.
Rob B.

Rob B.

Niveau
0
16 / 100
punten

Antwoorden

Guido M.
Guido M.

Guido M.

Niveau
0
13 / 100
punten

Ik heb de indruk van niet. Mijn zonnesensor heeft een aantal maanden zonder stroom gestaan. Ik heb er nu nieuwe batterijen in. Het groene lampje brandt maar hij verstuurt geen data lijkt het. Als ik hem opnieuw wil toevoegen krijg ik de foutmelding dat er geen nieuwe sensor gevonden is. Als ik hem wil verwijderen krijg ik de melding dat hij in gebruik is. Hij zou opnieuw geïnitialiseerd moeten worden of zoiets maar die optie lijkt er niet te zijn.

┬ę Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.