INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Nieuwe Tahoma box (V2)

Ik overweeg mijn huidige Tahoma box (de vierkante zwarte) te vervangen door de nieuwere versie (V2). Wat is de handigste manier om al mijn aangesloten apparaten (rolluik, zonnescherm, velux dakramen, HUE lampen enz.) over te zetten op de nieuwe box?

Leon K.
Leon K.

Leon K.

Niveau
0
13 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Wij komen binnenkort met een TaHoma upgrade programma. Hierdoor kan je een TaHoma v2 met korting aanschaffen. Vervolgens kan je de oude TaHoma eenvoudig omzetten naar een nieuwe - alle producten, agenda en smart programma's zullen overgezet worden naar de nieuwe TaHoma.
Gebruikers zullen via e-mail hierover geïnformeerd worden.

Leon K.
Leon K.

Leon K.

Niveau
0
13 / 100
punten

Is al bekend wanneer het tahoma upgrade programma er komt.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.