INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Hoe kan ik de Somfy camera installeren in MyFox Homecontrol

Ik heb de camera succesvol kunnen installeren in Somfy Protect app.

Echter het leek me beter deze in de MyFox Homecontrol app te installeren omdat ik hier het alarm van heb. (Myfox = Somfy). In de Somfy Protect app heb ik hem verwijderd en mijn gehele 'woning' verwijderd.
Bij Myfox krijg echter steeds de melding hij gaat updaten tijdens de installatie en na enkele minuten dat er geen verbinding is en ik SSID en wachtwoord moet controleren. Deze zijn echter 100% juist (tig keer geprobeerd).
Daarna geprobeerd de camera in de Somfy Protect app te installeren maar hier krijg ik de melding dat hij al geïnstalleerd is. Ik kan hem op geen mogelijkheid resetten (met de pin aan achterzijde meerdere malen geprobeerd).

Martijn V.
Martijn V.

Martijn V.

Niveau
0
12 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

De Somfy Protect Camera is niet compatibel met MyFox Home Control.

Wat betreft de foutmelding bij het gebruik met de Somfy Protect App, wij zullen via privé bericht contact opnemen voor meer gegevens.

Martijn V.
Martijn V.

Martijn V.

Niveau
0
12 / 100
punten

@somfy: ik heb nog geen privebericht gehad

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.