INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Kan ik een tweede outdoor camera toevoegen aan Tahoma?

Toen ik de eerste outdoor camera toevoegde, werden beide camera's gevonden, maar moest ik er 1 kiezen. Als ik nu die andere wil toevoegen, dan wordt er niks meer gevonden.

Auke J.
Auke J.

Auke J.

Niveau
0
12 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Het is mogelijk meerdere Somfy Protect Outdoor camera's toe te voegen aan TaHoma. Dit is alleen mogelijk wanneer deze camera's op dezelfde lokatie aanwezig zijn in de Somfy Protect app.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.