INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Hoe kan je een Hue lamp wissen vanuit de Tahoma ?

Stel dat je een defecte lamp hebt , hoe kan je deze dan wissen vanuit je Tahoma ?

Danny D.
Danny D.

Danny D.

Niveau
0
34 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Verwijder de lamp via de Philips hue app. Vervolgens, in TaHoma zoek naar nieuwe Philips hue lampen. De defecte lamp zal dan verdwijnen.

Auke J.
Auke J.

Auke J.

Niveau
0
12 / 100
punten

Het is geen antwoord, maar ik heb hetzelfde probleem en het antwoord van Somfy werkt bij mij niet. Ik heb 2 lampen een keer van plek gewijzigd en een nieuwe naam gegeven. De oude hue lampen blijven zichtbaar in de configuratie, maar ik kan er niks meer mee.

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

We zullen via privé bericht contact opnemen om dit op te lossen.

Carlo V.
Carlo V.

Carlo V.

Niveau
0
23 / 100
punten

Bij mij werkt het ook niet, graag hoor ik ook de oplossing.

Maurice
Maurice

Maurice

Niveau
0
14 / 100
punten

Ik heb het ook zo geprobeerd. In de HUE de kapotte lamp(en) verwijderd en in de Tahoma opnieuw laten zoeken. Hier krijg ik alleen de melding '0 verlichtingstoepassingen zijn gekoppeld aan de gateway'. Dit terwijl er 3 lampen wel gekoppeld zijn en aangestuurd worden via smart programma's.

Graag hulp.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.