INFORMATIE :


Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

connectie Tahoma aan Google Home?

via IFTTT alleen in het Engels en omdat het hier gaat om gesproken Nederlandse commando's had ik wel verwacht dat er een directe koppeling gemaakt zou zijn zoals bij "klik aan klik uit" of een super voorbeeld Philips hue! ik zie dat jullie die directe koppeling wel hebben voor de Somfy connected Thermostaat? wanneer kunnen we een directe koppeling verwachten zodat we in het Nederlands commando's kunnen geven?

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Er wordt gewerkt aan een directe verbinding tussen TaHoma en Google Home. Dit zou in de eerste helft van 2019 beschikbaar moeten zijn.

Wij verwachten dat IFTTT voor die tijd ook de Nederlandse taal zal ondersteunen, maar hebben hier geen verdere informatie over.

Als alternatief is er ook de mogelijkheid om via de Nederlandse app Olisto een koppeling te maken tussen Google Home en TaHoma.

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

TaHoma is nu te bedienen met Google Home - zie bijgaande handleiding.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.