INFORMATIE :


Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Bestaande rts rolluiken via WiFi aansturen?

Wij hebben thuis 4 rolluiken die we aansturen met een losse afstandsbediening telis 4 pure rts. Dit willen we graag via een app/wifi doen. Of in combinatie met Google home bijvoorbeeld.
Moeten we hiervoor de tahoma of connexoon hebben?

Martijn S.
Martijn S.

Martijn S.

Niveau
0
2 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Als je Rolluiken de RTS draadloze techniek gebruiken kan je het beste de TaHoma gebruiken. De Connexoon werkt met rolluiken met de io-homecontrol techniek.

De werking met Google Home is nog niet optimaal, dit gebeurt nu via de online dienst IFTTT - die op dit moment de Nederlandse taal nog niet ondersteund. De verwachting is dat dit volgend jaar zal verbeteren.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.