INFORMATIE :


Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

IO rolluik niet gevonden door Tahoma

Mijn oude Tahoma box was defect dus een nieuwe gekocht. Ik heb 14 rolluiken. 12 voor de dakramen en 2 verticale. De 12 rolluiken worden herkend door de Tahoma als ik op het rode knopje druk. De 2 andere rolluiken (waar ik geen afstandsbediening bij heb), probeer ik te koppelen maar de Tahoma ziet ze niet. De reset procedure van 3 seconden/8 seconden/ 3 seconden helpt ook niet. Een sleutel genereren heeft ook niet geholpen. Wat kan ik doen?

Stefan V.
Stefan V.

Stefan V.

Niveau
0
23 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Weet je toevallig welke motor in de 2 rolluiken zit?

Kan je de stappen omschrijven in TaHoma die je gevolgd hebt om deze 2 rolluiken toe te voegen?

Stefan V.
Stefan V.

Stefan V.

Niveau
0
23 / 100
punten

Ik heb geprobeerd de rolluiken te herkennen zonder afstandsbediening.
De reset procedure (3 sec uit, 7 sec aan, 3 sec uit) maakt dat het rolluik een stukje beweegt, maar de Tahoma vind het rolluik niet.

Configuratie
IO
+ toepassingen
Zonder afstandsbediening
En dan vind Tahoma de twee rolluiken niet.

Stefan V.
Stefan V.

Stefan V.

Niveau
0
23 / 100
punten

Met een nieuw gekochte afstandsbediening (io) kan ik het rolluik bewegen maar ik krijg het rolluik nog steeds niet te zien in de Tahoma.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.