INFORMATIE :


Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Kan Altus RTS motor niet koppelen aan Telis 1

Ik heb 12 Altus RTS motoren die ik werkend heb gekregen op Tahoma Box. 10 motoren kan ik ook bedienen met de Telis 1. De 2 andere moteren werken dus wel met Tahoma app maar niet met Telis 1. Ik heb de reset uitgevoerd (3sec uit, 8 sec aan, 3 sec uit en daarna weer aanzetten), rolgordijn gaat wel kort op en neer maar ik kan met de Telis 1 geen contact krijgen.

Walter V.
Walter V.

Walter V.

Niveau
0
0 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Kan je alle motoren van de spanning halen svp. Op de betreffende motor een dubbele spannings onderbreking, druk vervolgens op programmeer toets totdat de motor 1x op/neer gaat.

Lukt het niet met de gebruikte zender, dan een andere proberen.

Bij twijfel, neem svp contact op met de dealer.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.