INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

krijgen rolluiken somfy oximo io niet gekoppeld aan de connexoon?afstand bediend met de somfy situo io 5 pure

Somfy oximo io motoren krijgen we n\met geen mogelijkheid gekoppeld aan de connexoon, we komen niet verdre dan dat we stroom op de box hebben maar dat is het dan ook.
Rolluiken worden bediend door de somfy situo io 5 pure, gaarne hulp want anders vliegt die connexoon het raam uit

groet Piet

piet K.
piet K.

piet K.

Niveau
0
2 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Bijgaand de instructies voor het toevoegen van een io motor aan de Connexoon io.

Deze uitleg betreft een zonwering motor. 

In geval van een Rolluik motor gebruik je de Connexoon Window app.

Connexoon Terrace - add io motor (met io sleutel) NL.pdf

Ik hoor graag of het hiermee lukt.

Remco V.
Remco V.

Remco V.

Niveau
0
11 / 100
punten

Beste somfy, ik loop tegen precies hetzelfde probleem aan. Het lijkt allemaal zo simpel maar ik krijg niets gevonden in de app. De rolluiken zijn opgehangen door een installateur die ook de somfy situ 5 telis gekoppeld heeft aan de schermen. Werkt perfect. Wanneer ik de afstandsbediening volgens uw beschrijving wilt koppelen krijgt hij deze niet gevonden en geeft de melding " Het opslaan van de beveiligingssleutel van de afstandsbediening is mislukt". Ik begrijp er niets van aangezien wanneer ik de program knop 2 seconden ingedrukt heb hoor je de luiken bewegen.

Erik H.
Erik H.

Erik H.

Niveau
0
12 / 100
punten

Wij hebben ook vier rolluiken die niet gevonden worden in de app. Connexoon is correct geïnstalleerd. Krijg ook steeds melding over beveiligingsleutel die niet gevonden wordt. De instructie bij deze vraag heb ik opgevolgd maar die werkt ook niet. Vind somfy overigens het erg ingewikkeld. Wat is de key knop? Nergens in de gebruiksaanwijzing staat dit aangegeven. Als je instructie volgt en vervolgens doet ie het niet, zoals de melding over. ‘ het opslaan van de beveligingssleutel van de afstandsbediening is mislukt’. En dan??????

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.