INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

In Smart-programma is het niet mogelijk om twee dezelfde type sensoren via de ‘OF’-conditie in te stellen

In Smart-programma is het niet mogelijk om twee van dezelfde type sensoren via een ‘OF’-conditie te gebruiken.

In de webapplicatie ben ik via http://www.tahomalink.com ingelogd en wil in het Smart-programma twee sensoren van hetzelfde type in een ‘Of’ conditie gebruiken. Dat lukt niet want beide worden automatisch als ‘En’ conditie opgenomen. Wanneer je erna Één van de sensoren versleept vanuit de ‘En’ conditie en plaatst deze naast de andere sensor maar dan aan de ‘Of’ kant dan springt deze na het loslaten van de muis weer terug in zijn oorspronkelijke vakje.

Marco D.
Marco D.

Marco D.

Niveau
0
94 / 100
punten

Antwoorden

Marco D.
Marco D.

Marco D.

Niveau
0
94 / 100
punten

Ben zelf nog wat aan het stoeien geweest en heb een werkbare oplossing gevonden. Sleep het icoon met de verzameling van alle sensoren naar beneden in het vak met de de regel waar je de sensor in de vrije 'Of' positie wilt opnemen. Een impliciet filter toont dan in een lijst de nog niet gebruikte sensoren van hetzelfde type. Daaruit selecteer je dan de betreffende sensor en de 'Of' conditie is ingevuld.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.