INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Storing alle rolluiken?

Beste, sinds enkele dagen last van een bug in het rolluiken systeem, alle rolluiken reageren niet meer op de tahamo of de afstandsbediening. Sterker nog een plafond ventilator die draadloos bediend wordt ook niet?? Na enkele batterijen vervangen te hebben geen resultaat, een enkele rolluik reageerd wel op de afstandbediening als je er extreem dichtbij staat.
Spontaan werkt alles weer en de volgende dag is het weer hetzelfde?
Wat gedaan:Tahoma box uitgeschakeld, batterijen vervangen, rolluiken spanningsloos gemaakt, spanning gecontroleerd, overige bronnen uitgeschakeld....niets helpt, spontaan werkt alles weer of als je met de afstandsbediening de tegen de muur van de rolluik zit reageren sommige wel.

Heb de rolluiken al 15 jaar draadloos en sinds 2 jaar de TahomaBox.
Begrijp er niets van.

Danny V.
Danny V.

Danny V.

Niveau
0
15 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Is er mogelijk een stoorzender op dezelfde draadloze frequentie? Mogelijk een weerstation (het komt wel eens voor dat als de batterij op raakt van een weerstation deze problemen geeft) of draadloze koptelefoon?

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.