INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

niet alle gebruikers gelijk ?

ik heb mijn kinderen en vrouw toegevoegd als gebruikers, maar kan ze niet allemaal toevoegen aan de juiste gemeenschap ( vrouw wel, maar zoon en dochter niet ).
wat is de juiste volgorde van aanmaken van gebruikers ? eerst gebruiker toevoegen en daarna pas de gemeenschap uitbreiden, of ??

Jan J.
Jan J.

Jan J.

Niveau
0
1 / 100
punt

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker als gast kan je aangeven of hij/zij in een bepaalde gemeenschap toegevoegd moet worden.
Gebruikers aangemaakt als ‘’kind’’ kunnen niet toegevoegd worden aan een gemeenschap. Er is in de app voor gekozen om iemand met het profiel ‘’kind’’ geen meldingen te sturen. Als je dit wilt aanpassen kan kind aangepast worden naar gast dan kan hij/zij wel worden toegevoegd aan een gemeenschap.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.