INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Koppeling Connexoon en IFTTT mislukt?

Ik heb de instructies precies zo opgevolgd als op jullie website uitgelegd staat, maar iedere keer als ik via mijn IFTTT account Connexoon toe wil voegen krijg ik de melding 'Could not connect'.

Ik zie ook als service alleen maar Connexoon Asia & Oceania' staan, heeft het hiermee te maken?

Hoor graag, alvast hartelijk dank!

Bart V.
Bart V.

Bart V.

Niveau
0
1 / 100
punt

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Er is helaas een probleem met de koppeling tussen Somfy en IFTTT sinds deze ochtend (18 september).

De IFTTT server maakt hierdoor verbinding met onze Aziatische server ipv Europa. Wij verwachten dat dit in de loop van vandaag door IFTTT verholpen zal worden.

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Het IFTTT probleem is inmiddels opgelost.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.