INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

somfy rts connexxoon werkt niet

ik volg alle stappen van de instructies. Connexxoon is aangemeld, actief. Ik open app, pak een handzender, klik op de programmeer knop, klik op 'add window shutter' , krijg beide keren de bevestiging (rolluik kort op en neer). Maar hoe dan ook bij 'test' en verder gebruik van de knopen 'op en neer' doet de rolluik helemaal niets. Somfy begrijpt zelf niet hoe dit kan en voordat ik alles terugstuur wilde ik help van de forum als mogelijk

anthony W.
anthony W.

anthony W.

Niveau
0
1 / 100
punt

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Wij nemen via een privé bericht contact op om meer gegevens van je Connexoon te achterhalen zodat we dit kunnen oplossen.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.