INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Zon en windautomaat: bij laagstaande zon gaat het zonnescherm te snel in.

Zon en windautomaat: bij laagstaande zon gaat het zonnescherm te snel in. Op de dag als de zon gaat schijnen of het bewolkt wordt gaat hij op tijd uit en in, alleen aan het einde van de dag gaat het zonnescherm te snel in als het nog steeds zonnig is maar de zon laag staat. Hoe is dit op te lossen?

Patrick V.
Patrick V.

Patrick V.

Niveau
0
1 / 100
punt

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Waarschijnlijk is de oplossing om de sensor iets schuiner naar links/rechts op gevel te zetten. Op deze manier pakt de sensor de zon van de zijkant en niet op voorkant (bij laag hangende zon kan de windpulsgenerator in de weg zitten).

Let er wel op dat de wind sensor goed blijft werken.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.