INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Probleem communicatie met verwarmingssysteem?

Ik krijg sinds 25 juli erg veel e-mails dat de communicatie met mijn verwarmingssysteem is verbroken en even later dat die weer hersteld is. Wat gaat hier fout?

Joost D.
Joost D.

Joost D.

Niveau
0
1 / 100
punt

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

De Somfy TaHoma kan via 2 systemen werken met een verwarming systeem:
1 - via Honeywell Evohome. Wanneer er iets mis gaat in de verbinding volgt hier een bericht in de Tahoma app, je ontvangt geen e-mail bericht.
2 - via de online dienst IFTTT. Wanneer er iets mis gaat in de verbinding ontvang je een e-mail bericht van IFTTT. Dit is via de website IFTTT in te stellen.

Als je een ander e-mail bericht ontvangt dan horen wij dit graag.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.