INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

buitenzonnewering koppelen aan videofoon

Ik heb een buitenzonnewering met afstandbediening Somfy Telis 1 RTS PURE. Deze wil ik graag koppelen aan de videofoon MTV100C-K2. Heeft iemand hier ervaring mee?

Theo
Theo

Theo

Niveau
0
12 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Bedoel je de Somfy V100 Visiophone?

Dit kan met de volgende instructies - zie verder deze handleiding. Deze gaat over het toevoegen van een Rolluik maar is gelijk aan die voor een Zonwering. 

N.B.: Voor deze procedure kan de monitor worden losgekoppeld van de netvoeding.

[1]. Bepaal het type van de oorspronkelijke bediening van het rolluik, dat wil zeggen de afstandsbediening of het bedieningspunt dat alleen dit rolluik aanstuurt.

N.B.: - Als de oorspronkelijke bediening verloren is gegaan of defect is en het rolluik alleen daarmee is te bedienen, neem dan contact op met uw Somfy adviseur.

- Als een andere bediening het rolluik bedient, gebruik deze dan om de volgende stappen te doen.

[2]. Zet het rolluik half omhoog met de oorspronkelijke bediening.

[3]. Druk op de PROG toets van de oorspronkelijke bediening tot het rolluik op en neer beweegt (of 3 piepjes klinken). De PROG functie blijft 2 minuten actief.

[4]. Selecteer een vrij kanaal door te drukken op de kanaalkeuzetoets van de monitor.

[5]. Druk kort met een dunne pen op de PROG toets aan de achterkant van de monitor (naast de batterijhouder, nummer 19, bladzijde 4). Het rolluik beweegt op en neer (of er klinken 8 piepjes).

Theo
Theo

Theo

Niveau
0
12 / 100
punten

Bedankt voor de aanwijzingen. Het is gelukt.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.