INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Tahoma en Velux dakvensters

Mijn Velux dakvensters zijn toegevoegd aan mijn Tahoma en werken goed.
Ik heb een scenario aangemaakt om alle vensters te sluiten., werkt ook.
Als ik dit scenario invoer in "smart" wil ik dit eigenlijk alleen op een bepaald tijdstip doen. Echter smart accepteert dit alleen als er ook een sensor-conditie wordt toegevoegd (licht < 2000 lux)
Is het mogelijk om openen en sluiten alleen op bepaalde tijden te doen onafhankelijk van enige sensor informatie?

Pim V.
Pim V.

Pim V.

Niveau
0
34 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Wil je je dakvensters enkel op bepaalde tijden bedienen ? Dit kan eenvoudig in Agenda. Sleep het scenario in de gewenste tijd of naar het symbool zon of maan om met zonsop/ondergang te bedienen.
Nu wordt geen rekening gehouden met de sensoren.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.