INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Connexoon op nieuwe modem aansluiten

De connexoon heeft sinds de nieuwe modem geen verbinding meer maar ik kan nergens vinden hoe ikcdeze opcde nieuwe modem geïnstalleerd moet krijgen. Kan iemand mij daarmee helpen?

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Behalve als de Connexoon in een bedrijfsnetwerk of achter een firewall is geplaatst zijn er geen speciale instellingen nodig. Meestal helpt het om de Connexoon even uit en weer aan te zetten naar het plaatsen van een nieuwe modem.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.