INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Nieuwe stophoogte rolluik

Wij hebben de plaats opnieuw aangelegd en is iets hoger komen te liggen waardoor het rolluik eigenlijk verder naar beneden wil dan dat hij nu kan. Het scheelt een cm of 2-5 denk ik.choe kan ik het rolluik een nieuwe stophoogte laten vinden? Wij hebben de elektrische somfy versie met afstandsbediening

Ingrid K.
Ingrid K.

Ingrid K.

Niveau
0
1 / 100
punt

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Het beste is om de motor terug in de fabrieksstand te zetten, vervolgens opnieuw afstellen en programmeren. Wij adviseren hiervoor de installateur van de zonwering te raadplegen. De dealer kan namelijk uitzoeken wat voor soort motor het is, en hoe deze is afgesteld.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.