INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Kan de water lekkage sensor zonder beveiligingscentrale aan de TaHoma gekoppeld worden?

Wij hebben een prima beveiligingssysteem maar de water lekkage sensor lijkt wel handig om te hebben in combinatie met onze TaHoma. Vanuit de handleiding van de sensor lijkt het alsof deze via het alarmsysteem gekoppeld moet worden en deze niet direct met de TaHoma gekoppeld kan worden.

R. S.
R. S.

R. S.

Niveau
0
1 / 100
punt

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Ja, de water lekkage melder kan direct op de TaHoma aangesloten worden (de handleiding moet nog aangepast worden). 

Bij water detectie zal kan je een bericht krijgen (e-mail, SMS of push bericht) en een scenario starten. Zo kan bijvoorbeeld een Philips Hue lamp rood kleuren om te laten weten dat er iets mis is.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.