INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

myfox FO0311 compatabiliteit somfy accessoires

In het Myfox Instrumentenbord staan diverse accessoires vermeld waarmee kan worden uitgebreid. Een bewegingsmelder, een rookmelder, koolstofmonoxidemelder en inbouwmodule zijn daar enkele voorbeelden van. Er staat echter niet aangegeven wat de modelnummers daarvan zijn. Hoe komt ik er dan achter welke ik precies kan aansluiten of welk model ik kan kopen? Zijn de huidige accessoires van somfy bijvoorbeeld compatible?

B G.
B G.

B G.

Niveau
0
12 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Deze accessoires zijn niet te koop via Somfy. Mogelijk zijn er nog enkele winkeliers online te vinden die nog voorraad hiervan hebben.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.