INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Storing rookmelder uitzetten?

Een van de rookmelders gaat bij herhaling af, terwijl er geen rook is. Kan ik deze uitzetten vanaf de app, zodat ik niet eerst de trap erbij hoef te halen?
De rookmelder is in maart geïnstalleerd. Hoelang zou de batterij het moeten doen? (als die de oorzaak is)

Ria S.
Ria S.

Ria S.

Niveau
0
3 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. De rookmelder zou het 5 jaar moeten doen. We zullen via een privé bericht contact opnemen om de rookmelder om te ruilen voor een nieuw exemplaar.
Uitzetten van de de rookmelder kan niet via de app, we zullen de ontwikkelaars vragen dit toe te voegen.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.