INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Tijdsinstelling zonnesensor aan te passen?

Zoals u reeds in een chat aangaf heeft de Sunis zonnesensor een ingebouwde vertraging van ongeveer 8 minuten (dit om te voorkomen dat bij iedere wolk voor de zon de zonwering in of uit gaat).
Is deze tijdsinstelling nog ergens aan te passen in de Tahomabox (scenario of i.d.) of desnoods via de - of + toetsjes in de sensor zelf?

Jord D.
Jord D.

Jord D.

Niveau
0
20 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Deze tijdsinstelling kan niet gewijzigd worden.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.