INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Zonnescherm schakelen tussen my, uit en in?

Somfy Zonnescherm wordt via Tahoma door een Somfy zonnesensor aangestuurd. Bij weinig zon naar stand my, bij veel zon naar stand helemaal uit. Bij de wisseling van zonintensiteit trekt het zonnescherm eerst helemaal in en wacht 7 minuten alvorens weer naar de nieuwe stand te gaan. Is het te voorkomen dat zonnescherm eerst dichtgaat, maar direct naar de nieuwe gewenste stand stand gaat. Hoe programmeer je dat?

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Dat is niet de bedoeling. We zullen via een privé bericht contact opnemen om de gegevens van de TaHoma te achterhalen en uit te zoeken wat hiervan de oorzaak is.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.