INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Ik heb Somfy One geinstalleerd. Nu wil ik deze testen zonder de buren te storen. Is daar een beschrijving van?

De sirene (1 sec. functie) is wel getest, maar het verzenden van berichten, bellen noodnummer, etc. niet. Kan ik met de badge ook de sirene uitzetten? Worden de berichten (push, email, sms, noodnummer) al verzonden bij een voorsignaal sirene of pas bij het echte signaal van de sirene? Herkennen van aanwezigheid/afwezigheid via badge testen? Zou mooi zijn als er een document is waar een testplan beschreven staat.

Aad S.
Aad S.

Aad S.

Niveau
0
1 / 100
punt

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Het beste is om de sirene dan tijdelijk op handmatig te zetten.

Je krijgt dan wel een pushbericht maar je moet dan via je smartphone de sirene nog inschakelen.

Volg hiervoor de volgende stappen:

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.