INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Eolis Sensor.Na motorvervanging niet meer op kanaal 5 te programmeren.Geheugen gewist, alles opnieuw.Windsensor werkt

Eolis Sensor.Na motorvervanging niet meer op kanaal 5 (aan/uit) Telis4 te programmeren. Reeds geheugen gewist, en alles opnieuw ingebracht. Windsensor werkt (altijd), zonsensor werkt niet, groene LED wel.

G W.
G W.

G W.

Niveau
0
1 / 100
punt

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Zet met geprogrammeerd kanaal de motor in de programmeer stand om vervolgens de Eolis Sensor RTS er bij te programmeren.
Als de zender of het kanaal niet in de motor straat dan kan de Eolis er ook niet mee in geprogrammeerd worden.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.