INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Somfy 1000 line.

Hoe kan ik de tijd instellen? Hij gaat nu om 16.30 al in dat wil ik naar 20.30

Alvast bedankt

Lennart
Lennart

Lennart

Niveau
0
23 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Kan je svp een foto sturen van het type-plaatje van de tijdklok?

Lennart
Lennart

Lennart

Niveau
0
23 / 100
punten

Dit voldoende?

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Dit is geen tijdklok maar een zon-wind automaat. Als de zonwering nu te vroeg in gaat is misschien de drempel waarde van de zon zo ingesteld. Als je de zon lager instelt gaat het scherm later omhoog, en eerder uit.

Let op - bij een te lage waarde kan het scherm ook bij bewolkt weer uit blijven staan, en zou hij bij regen vol kunnen lopen.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.