INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Visidom camera crasht TaHoma app

In TaHoma de (Visidom app) camera toegevoegd (via Andere Somfy en type toepassing kiezen: camera's) en deze is daarna op de pc te bekijken. Als je dan in de TaHoma app de camera aanklikt crasht de app. App verwijderd en opnieuw geïnstalleerd geeft geen oplossing.

Jord D.
Jord D.

Jord D.

Niveau
0
20 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

De werking van de Visidom camera icm TaHoma is niet optimaal. Wij adviseren de Visidom camera met de eigen Visidom app te gebruiken.

Wel kan de Visidom camera gebruikt worden in combinatie met een Smart programma in TaHoma.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.