INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Velux integra en zonwering koppelen met tahoma

Kan ik mijn integra dakraam met bijbehorende zonwering via de bijgeleverde afstanvedieningen koppelen aan de TaHoma box of moet dat rechtstreeks via de “koppel” knop op de apparaten zelf?

Kevin V.
Kevin V.

Kevin V.

Niveau
0
1 / 100
punt

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

In je Velux Integra dakraam zit een motor die io-homecontrol gebruikt als draadloze communicatie. Deze techniek is versleuteld om misbruik te voorkomen. De TaHoma gebruikt ook io-homecontrol maar heeft waarschijnlijk een ander sleutel.

De oplossing is om in te loggen in de TaHoma (bijvoorbeeld via http://www.tahomalink.com), vervolgens op Menu -> Configuratie -> Tab blad ' io systeem' -> een beveilingssleutel verzenden.
Volg de instructies op het scherm.

Hierna kan je zoeken naar nieuwe io producten en zal het dakraam gevonden worden (het heeft nu dezelfde sleutel als TaHoma).
Ga hiervoor naar Menu -> Configuratie -> ' tab-blad installatie' -> in io -> toevoegen -> toepassingen -> kies 'zonder afstandsbediening'.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.