INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Motor Vergrendeld?

We maken gebruik van een Tahoma. we hebben twee buiten sensors hangen. Alle zonwering geeft nu de melding dat de motor is vergrendeld omdat er geen contact is met de sensor. En dat je alleen op eigen risico kan doorgaan. In de App kunnen we de sensoren gewoon uitlezen, dus deze zijn aanwezig.
Hoe kunnen we deze melding resetten zodat de zonwering weer veilig te gebruiken is.

We gebruiken de EOLIS WireFree windsensor. In de app zien we alleen de lichtsterkte, maar geen wind snelheid, denk dat dit er mee te maken heeft, maar hoe kunnen we dit oplossen.

Patrick S.
Patrick S.

Patrick S.

Niveau
0
1 / 100
punt

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

We nemen via privé bericht even contact met je op om meer gegevens te ontvangen - we willen graag de motor uitlezen via de TaHoma.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.