INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Ik heb een paar rolluiken en zou die graag met een App willen aansturen, kan dat?

Ik heb een paar rolluiken en zou die graag met een App willen aansturen, kan dat?

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

 

Dat kan, maar het hangt af van wat voor soort motor er in uw rolluiken zit.

 Motor met schakelaar aan de muur (bedraad).

Waarschijnlijk heeft u een bedrade motor. U kunt deze vervangen door een draadloos bedienbare motor of een inbouw ontvanger plaatsen aan de motor. Wanneer u een ontvanger plaatst kunt u deze dmv het Smart Home systeem TaHoma met een app bedienen.

Voor het vervangen door een andere motor adviseren wij u contact op te nemen met uw dealer. Het plaatsen van een ontvanger zou u zelf kunnen doen als u technisch bent. 

 

Motor met afstandsbediening (draadloos)

 

Heeft u al een motor met afstandsbediening dan zijn er nog 2 mogelijkheden:

  • Heeft uw afstandsbediening het Somfy RTS logo op de voor of achterkant? Dan kunt u kiezen voor het Smart Home systeem TaHoma.
  • Heeft uw afstandsbediening het Somfy io logo op de voor of achterkant? Dan zijn er 2 opties:

1) De Connexoon io waardoor u eenvoudig uw rolluiken kunt bedienen met een app.

2) Alternatief is het Smart Home systeem TaHoma, hiermee kunt u naast uw rolluiken ook de rest van uw huis bedienen met een app.

De Connexoon io is verkrijgbaar via uw Somfy dealer, de Somfy TaHoma is verkrijgbaar via Somfy dealers, webshops als Coolblue en bol.com of de Somfy webshop.

 

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.