INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Kan ik op de connexoon app een recept maken dat een paar (maar niet alle) rolluiken regelt ?

Ik vroeg me af of het mogelijk is om naast de 4 standaard scenario's (thuis, weg, vakantie en niet storen) , extra scenario's of recepten te maken voor bijvoorbeeld gezinsleden die tegelijk de rolluiken voor de slaapkamerramen willen bedienen...

Michel
Michel

Michel

Niveau
0
2 / 100
punten

Antwoorden

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

Met de Connexoon zijn er inderdaad maar 4 scenario's beschikbaar. Als andere gezinsleden een eigen scenario willen dan kunnen zij dit kunnen doen op hun eigen smartphone - alhoewel de login-gegevens hetzelfde zijn, zijn de 4 scenario's per smartphone apart in te stellen.

Een ander alternatief zou kunnen zijn het plaatsen van een lokale draadloze afstandsbediening in de ruimtes.

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.