INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Waarom brandt de LINK-led niet van de IC100?

Na aansluiten IC100 camera op voeding brand rode PWR led, is dus oké. Daarna zou de groene LINK-led moeten gaan knipperen (zend dan wifi signaal uit vd camera) maar dat gebeurt niet. Ook niet na resetten. Ook als camera met ethernetkabel wordt aangesloten op de router gaat de groene LINK-led na 40 sec niet constant branden. Heb de router ook al gereset.
Wat zou de oorzaak kunnen zijn?

Jord D.
Jord D.

Jord D.

Niveau
0
20 / 100
punten

Antwoorden

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.