INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Onbeantwoorde vraag

Tahoma gebruikt pincode als DNS naam

Mijn Tahoma blijkt zich met zijn pincode als DNS naam op mijn netwerk te hebben geregistreerd. Dit lijkt mij niet bepaald veilig.

Hoe kan ik de DNS naam veranderen ?

Coen W.
Coen W.

Coen W.

Niveau
0
4 / 100
punten

Antwoorden

De pin-code van de TaHoma is enkel het serie-nummer, het gebruik in de DNS naam heeft geen invloed op de beveiliging van de TaHoma. Dit is normaal gedrag.
De beveiliging van TaHoma wordt regelmatig gecontroleerd door Syss GmbH penetratie experts - zie bijvoorbeeld https://www.somfy.nl/producten/smart-home/over-somfy-smar...

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.