INFORMATIE :


Er is een bug in de huidige Connexoon io app voor iPhones - hierdoor worden namen van motoren niet goed getoond - de originele motor naam is zichtbaar, niet de naam die je zelf hebt ingevuld. Er wordt gewerkt aan een update.

Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Bestaat er een branchevereniging voor de zonwering vakhandel?

Bestaat er een branchevereniging voor de zonwering vakhandel?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
In Nederland bestaat er een branchevereniging voor de zonweringsvakhandel, genaamd Romazo Consument. Alle zonweringbedrijven die lid zijn van Romazo Consument staan voor kwaliteit. Dat het bedrijf voldoet aan de kwaliteitseisen kunt u zien aan het schild dat in de showroom of aan de gevel hangt en de sticker voor het raam. Ieder jaar laat Romazo Consumenten controleren of het bedrijf nog voldoet aan de eisen. Als dit het geval is, krijgt het lid een kwaliteitscertificaat dat een jaar geldig is. Voor meer informatie over de garantieregelingen, kwaliteitscertificering en klachtafhandeling, kijk op http://romazoconsument.nl

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (0)

Ja (1)

100%

100% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.