INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Wat bedoeld Somfy met 'aanwezigheidsimulatie'?

Wat bedoeld Somfy met 'aanwezigheidsimulatie'?
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
U kent het wel, we gaan op vakantie en stellen de tijdklok voor de kamerlamp nog even in zodat deze op (dezelfde) tijd iedere dag aan en uitgaat. De vraag is of dit ervoor zorgt dat ongewenst bezoek uw deur voorbij gaat... Het wordt veel interessanter wanneer bijv. uw rolluiken, binnenzonwering en/of gordijnen d.m.v. een digitale tijdschakelklok gestuurd worden. Deze geeft een dagelijkse op- en neersturing op vaste tijden. Maar kan ook ingesteld worden op zgn. verlooptijden. Eventueel te combineren met uw binnen- en buitenverlichting! Kortom, door de 'beweging' wordt aanwezigheid van de bewoners op eenvoudige wijze gesimuleerd. Een prettig idee tijdens uw afwezigheid.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (0)

Ja (0)

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.