INFORMATIE :Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden. Kijk op: somfy.swipeguide.com.

Beantwoorde vraag

Ik ben op zoek naar een lokale zonweringsleverancier. Hoe kom ik aan een adres?

Ik ben op zoek naar een lokale zonweringsleverancier. Hoe kom ik aan een adres?

Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team
Somfy
Somfy

Somfy

Niveau
4
5000 / 5000
punten
Team

In Nederland zijn zo'n 1500 zonwering en rolluikdealers actief. Elk met een eigen produktaanbod, expertise en services. Het is niet gemakkelijk even snel een keuze te maken, maar onze dealerlocator helpt u al een aardig eindje op de goede weg. Na het invullen van uw postcode en het aanvinken van de productgroep, verschijnt er een lijst van dealers bij u in de regio.

Met name de dealers met een Somfy Partner logo achter de bedrijfsnaam, krijgen de voorkeur. Somfy Partners kenmerken zich door kwaliteit en service en worden regelmatig door ons getraind en dus goed bekend met Somfy producten.

Vond je dit antwoord nuttig?

Nee (3)

Ja (0)

0%

0% van de gebruikers vond dit antwoord nuttig

© Copyright Somfy Nederland - Ontdek al onze oplossingen voor een verbonden huis : TaHoma draadloos huisautomatiseringssysteem, onze partners en producenten in huisautomatisering. Neem contact op met een Somfy-vakman of koop uw Somfy-oplossing online.